Uitnodiging: Open Huis Spaceboxes

16.11.2011

Open Huis Spaceboxes ,  Molendwarsstraat 37/39, 15.30 – 17.00

SpaceBoxes - students of WUAS in Apeldoorn

Uitnodiging: Open Huis Spaceboxes - Aanstaande donderdag 17 november organiseert  Hogeschool Wittenborg van 15.30 tot 17.00 een ‘Open Huis’voor iedereen die geinteresseerd is in de nieuwste vorm van studentenhuisvesting in Apeldoorn: de Spacebox.
 
Sinds augustus heeft Wittenborg 24 van deze kleurige eenpersoons wooneenheden beschikbaar voor haar studenten aan de Molendwarsstraat 37/39. Op een oppervlakte van 3 bij 6 meter heeft een student een compleet ingericht appartementje met douche, toilet, slaapkamer en keukenblokje: zelfstandig wonen maar toch je medestudenten om je heen.
 
Een concept dat veel Wittenborg-studenten aanspreekt, zowel Nederlandse als internationale studenten. Want inmiddels zijn bijna alle Spaceboxen verhuurd en kunnen we bij Wittenborg concluderen dat het een van de meest populaire vormen van studentenhuisvesting is die Wittenborg aanbiedt.
 
Wilt u zelf een kijkje nemen en de Spacebox ‘in actie’ zien? Aanstaande donderdag zullen studenten, staf, directie en docenten van Wittenborg aanwezig zijn om vragen te beantwoorden en belangstellenden rond te leiden.
 
Graag tot donderdag!