RECap: Smart-Up your Business with Robotics

Robotics Experience Centre - Almelo (23/06/2017)

Aanstaande 23 juni organiseren wij vanaf 11:00 tot  15:00 vanuit het RECap proeftuin project het event ‘Smart up your production with robotics’ bij ESPS in Almelo. Bij deze ben jij ook van harte uitgenodigd om een kijkje te komen nemen!

We gaan tijdens het event vooral kennis delen en laten zien wat de mogelijkheden van robotica en automatisering voor MKB bedrijven uit de traditionele maakindustrie zijn. We willen daarmee de eventuele drempels weghalen voor het in gebruik nemen van robots binnen die bedrijven. 

Wat gaan we tijdens het event laten zien en delen: 

• Workshops van de Universiteit Twente en Wittenborg University over ‘leven lang leren’ en omgaan met werken met robots in productieomgevingen.
• Speeddaten met Vernay, Conway, Wouter Witzel en ESPS
• Demonstraties van de activiteiten van de partners binnen dit project, voornamelijk robotica en automatiseringsopstellingen met one-piece-flow en flexibel produceren als blikvangers. 
• De nieuwste robotica en automatiseringssystemen in het REC (Robotics Experience Center) van ESPS, zoals collaboratieve robots en zelf lerende camerasystemen

Voor studenten is een zeer beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus is het raadzaam deze uitnodiging door te sturen aan die docenten/coördinatoren die de grootste raakvlakken hebben met de onderwerpen van het event. 

Officiële aankondiging: https://roboticsexperiencecenter.com/wp-content/uploads/2017/05/Uitnodiging-RECap-event-23-juni-2017.pdf

RECap: Smart-Up your Business with Robotics